П`ятниця, 27.06.2025, 15:09
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Дневник | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2009  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Наше опитування
Що для вас Україна?

Результат опроса Результаты
Все опросы нашего сайта Архив опросов
Всего голосовало: 73
Обсудить на форуме
Міні-чат
200
Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт Справжніх патріотів))
Головна » 2009 » Квітень » 02
 
Українська кухня Історія української кухні Українська кухня з давніх часів відзначалась великою різноманітністю страв і їх високими смаковими й поживними якостями. Використання для страв різноманітної тваринної і рослинної сировини і раціональні способи приготування їх роблять ці страви поживними, смачними, соковитими і ароматними. Велика кількість страв (крученики, завиванці, фарширована птиця й овочі, шпиговане салом і часником м'ясо і т. д.) приготовляється у фаршированому або шпигованому вигляді. Ці страви апетитні і відзначаються високою поживністю. Дуже багато продуктів для других страв проходить складну обробку — спочатку їх обсмажують або варять, а потім тушкують або запікають. Це зберігає їх аромат і надає їм соковитості. Українська кухня створювалась протягом багатьох віків, тому вона в певній мірі відбиває не тільки істо ... Читати далі »
Переглядів: 1108 | Додав: ДуховнаЛюдина | Дата: 02.04.2009 | Коментарі (0)

Безкоштовний хостинг uCozCopyright MyCorp © 2025